Gemakkelijkere afhandeling van Microsoft 365 Education ! Teamy is een gebruiksvriendelijke desktop applicatie het beheer, de administratie en de configuratie van uw Microsoft 365 Education-oplossing. U verdwaalt tussen de verschillende beheerconsoles van Microsoft 365, Exchange Online, Teams, Azure Active Directory voor uw dagelijkse werkzaamheden. Teamy brengt ze allemaal samen in één eenvoudige, toegankelijke en gratis applicatie.

Waarom kiezen voor Teamy?

Versnel de installatie

Eenvoudige import- en exporttools om uw gebruikers te importeren, uw klassen op te bouwen, uw educatieve licenties toe te wijzen. Een solide alternatief voor SDS (School Data Sync)

Beheer opzetten

Reserveer het creëren Teamteams en andere groepen voor uw belangrijkste gebruikers, blokkeer privéchat voor uw studenten, pas vergaderbeleid toe en controleer de beschikbaarheid van applicaties.

Verbeter de acceptatie

Creatie privé en persoonlijke bestanden voor elk van uw studenten in uw klassen, creatie van alleen-lezen teams voor uw studenten, creatie van bestanden op basis van permissies aangepast aan uw behoeften en gebruik.

Beheer vereenvoudigen

Nul moet geavanceerd zijn technische vaardigheden om uw Microsoft 365 Education-omgeving effectief te beheren en configureren. Zet uw PowerShell-scripts in de kast

0
0
0
0


layout styles

Downloaden

Door te downloaden accepteer je de voorwaarden van de Teamy-licentieovereenkomst.
Download de Teamy-app

Functies

Er is een gratis versie beschikbaar voor academische organisaties die Microsoft 365 Education gebruiken.
Bekijk versies en functies

Licenties

Lees de licentieovereenkomst voor de Teamy-applicatie voordat u gaat downloaden.
Bekijk de licentieovereenkomst

Documentatie

Lees de Teamy-documentatie. Videohandleidingen zijn beschikbaar op ons YouTube-kanaal.
Raadpleeg de documentatie 
Bekijk onze tutorials