Wilt u Microsoft 365 Education snel adopteren ? Ontdek onze diensten en oplossingen om snel uw academische platform te adopteren .

Implementatie

Geen commerciële blah. Ons doel is om uw platform zo snel mogelijk met vertrouwen online te krijgen.

Meer informatie

Training

Presentatie van Microsoft 365 Education, gebruikerstraining, training voor beheerders, face-to-face of op afstand.

Binnenkort beschikbaar

Advies

Identificeer uw behoeften en stel uw prioriteiten vast. We ondersteunen u bij uw reflectie en uw strategische keuzes.

Neem contact met ons op

Teamy

Beheerapplicatie die administratieve handelingen vereenvoudigt. Maak als beheerder uw leven gemakkelijker.

Meer informatie

Teams

Een bibliotheek met applicaties, allemaal ontworpen voor de wereld van het onderwijs. Eenvoudige applicaties geïntegreerd in Teams.

Binnenkort beschikbaar

Ontwikkelingen

Onze ontwikkelaars staan ​​tot uw beschikking om Teams en Microsoft 365-applicaties te maken op basis van uw behoeften.

Neem contact met ons op


Ons DNA! Teamy is een aanbieding van Neomytic sc die oplossingen en diensten aanbiedt die exclusief zijn bedoeld voor academische organisaties die Microsoft 365 Education gebruiken.

Project-Image Online leren Microsoft 365 Education U heeft het gebruik van Microsoft 365 Education in uw digitale tools overgenomen of gaat dit toepassen om hybride leren te garanderen, hetzij ter vervanging van bepaalde face-to-face cursussen, hetzij als aanvulling op bepaalde cursussen. Welke licentie moet je kiezen, welke tools zijn voldoende, hoe organiseer je je lessen?
Project-Image Beheer en bestuur Teams Teams is een geweldige pedagogische ondersteuning, die het mogelijk maakt om samen klassen te creëren, leerkrachten samen te brengen rond pedagogische gemeenschappen,…. het mag geen bron van problemen worden die vergelijkbaar is met die op sociale netwerken.
Project-Image Administratie Meerdere vaardigheden Naast de educatieve tools van Microsft 365 Education is enige technische kennis vereist om Teams veilig te gebruiken. Je hebt Azure AD-, SharePoint-, Exchange-, Teams-vaardigheden en heel vaak echte PowerShell-vaardigheden nodig.