Zero balbla commercial Ons doel, om uw platform zo snel mogelijk online te zetten. trust.

Microsoft 365 Education!

Studenten en docenten van in aanmerking komende scholen kunnen zich gratis abonneren op Microsoft 365 Education A1. Profiteren van Teams, Office Online en vele andere tools om samenwerkende klassen te creëren, leraren samen te brengen in educatieve gemeenschappen, om afstandsonderwijs te vergemakkelijken.

Ondanks de anticipatie en voorbereiding is de migratie naar Microsoft 365 Education niet altijd een succes. De overgrote meerderheid van de instellingen geeft toe de moeilijkheid van een dergelijke inzet te hebben onderschat. Proces dat langer en complexer kan worden dan verwacht, dus doe een beroep op experts voor een implementatie in alle zenitude!

Pack 365 A1 - Zen-implementatie


We ondersteunen uw implementatie naar Microsoft 365 Education. De configuratie van uw operatiegebied, het opzetten en configureren van uw M365 Education-tenant, het importeren van uw gebruikers op basis van csv-bestanden die u opmaakt volgens de opgelegde modellen, het creëren van Classroom-type Teams-teams, docenten en studenten toewijzen aan klasse-eenheden in teams.

Voorwaarden: je hebt besloten om de gratis versie van Microsoft 365 Education te gebruiken, via A1-licenties voor docenten en studenten. U bent een erkende onderwijsinstelling die in aanmerking komt voor A1-licenties, als dit niet het geval blijkt te zijn, zal een aanvullende compensatie gelijk aan de prijs van het Pack worden geëist. U aanvaardt onvoorwaardelijk dat Neomytic wordt gepositioneerd als de partner die is gekoppeld aan uw onderwijslicenties. U gaat ermee akkoord dat Neomytic algemene beheerdersrechten behoudt over uw Microsoft 365-tenant

Elke andere vorm van service die niet in het bovenstaande pakket wordt beschreven, is onderworpen aan een offerte

Klein 500 maximale gebruikers 100€

  • Uw Microsoft 365 Education-oplossing implementeren
  • Geen webinar gepland
  • 20€ per jaar voor de aankoop en verlenging van het domein. "Optioneel"
  • De prijzen zijn TTC

Groot 3.000 maximale gebruikers 500€

  • Implementatie van uw Microsoft 365 Education-oplossing
  • Webinar van 1u30 over de basisprincipes van teams
  • 20€ per jaar voor de aankoop en verlenging van het domein. "Optioneel"
  • De prijzen zijn TTC