Zero balbla commercial Ons doel is om uw platform zo snel mogelijk online te zetten. vertrouwen.

Microsoft 365 Onderwijs !

Studenten en docenten van in aanmerking komende scholen kunnen zich gratis abonneren op Microsoft 365 Education A1. Profiteren van Teams, Office Online en vele andere tools om samenwerkende klassen te creëren, leraren samen te brengen rond educatieve gemeenschappen, om afstandsonderwijs te vergemakkelijken.

Ondanks de verwachting en voorbereiding is de migratie naar Microsoft 365 Education niet altijd een succes. De overgrote meerderheid van de instellingen geeft toe de moeilijkheid van een dergelijke inzet te hebben onderschat. Dit proces kan langer en complexer worden dan verwacht, dus schakel de experts in voor een succesvolle implementatie!

Pack 365 A1 - Zen-implementatie


We ondersteunen uw implementatie naar Microsoft 365 Education. De configuratie van uw operatiedomein, het opzetten en configureren van uw M365 Education-tenant, het importeren van uw gebruikers op basis van csv-bestanden die u opmaakt volgens de opgelegde modellen, het creëren van Classroom-type Teams-teams, docenten en leerlingen toewijzen aan klaseenheden in teams.

Voorwaarden: je hebt besloten om de gratis versie van Microsoft 365 Education te gebruiken, via A1-licenties voor docenten en studenten. U bent een erkende onderwijsinstelling die in aanmerking komt voor A1-licenties, als dit niet het geval blijkt te zijn, zal een aanvullende vergoeding gelijk aan de prijs van het Pack worden geëist. U aanvaardt onvoorwaardelijk dat Neomytic wordt gepositioneerd als de partner die is gekoppeld aan uw onderwijslicenties. U gaat ermee akkoord dat Neomytic algemene beheerdersrechten behoudt over uw Microsoft 365-tenant

Elke andere vorm van service die niet in het bovenstaande pakket wordt beschreven, is onderworpen aan een offerte

Small 500 maximale gebruikers 100€

  • Uw Microsoft 365 Education-oplossing implementeren
  • Geen webinar gepland
  • 20€ jaarlijks voor de aankoop en verlenging van het domein. "Optioneel"
  • De tarieven zijn INCL

Large 3.000 maximale gebruikers 500€

  • Uw Microsoft 365 Education-oplossing implementeren
  • Webinar van 1u30 over de basisprincipes van Teams
  • 20€ jaarlijks voor de aankoop en verlenging van het domein. "Optioneel"
  • De tarieven zijn INCL