Onmisbare modules geïntegreerd in Microsoft Teams Onze modules bieden u onschatbare hulp in uw dagelijks leven.

Onze modules voor teams!

Vereenvoudiging en eenwording

Naast de beheertool biedt Teamy modules die zijn geïntegreerd in Teams en onderling verbonden zijn met uw Office 365 Education-oplossing.

Uw gegevens beschermen

Behalve structureel gegevens met betrekking tot onze applicaties (licenties, logboeken, enz.), worden uw schoolgegevens uitsluitend opgeslagen in uw Education Office 365-tenant.

Verbeter de acceptatie

Teams is terug in uw praktijk is het nu tijd om deze oplossing te voltooien met modules die zijn aangepast aan uw behoeften zonder externe oplossingen te hoeven doorlopen.

Vereenvoudig het beheer

Nos modules zijn niet beschikbaar in de Microsoft Store. De beheerders bepalen zelf via onze Teamy-applicatie welke modules worden ingezet en beschikbaar zijn voor jouw school.

Ledenprofiel

Als eigenaar (docent) van een "Klasse" Teams kunt u leestoegang hebben tot informatie over de profielen van uw leerlingen.

En savoir plus

Aanwezigheid

De aanwezigheid van uw leerlingen gebeurt voortaan rechtstreeks in Teams. Deze module laat de eigenaars van de klas toe om afwezigheden te noteren en te melden aan wie het aangaat.

En savoir plus

Schoolnotitieboekje

Met het Schoolnotitieboekje kunnen leerkrachten en administratief personeel mededelingen doorgeven aan de leerlingen van uw school. In tegenstelling tot e-mail kunnen berichten niet worden verwijderd en kunnen studenten niet met elkaar communiceren.

En savoir plus

Vergaderingen

Als uw school geen Microsoft 365-e-mail gebruikt, kunt u geen Teams-vergaderingen plannen en hosten vanuit de Teams-agenda-interfaces. Deze module biedt u een oplossing voor het plannen, organiseren en distribueren van uw Teams-vergaderingen

En savoir plus

Rapport

Codeer uw beoordelingen, maar haal ook de huiswerkbeoordelingen op die door Teams worden verspreid. Exporteer al deze gegevens om je nieuwsbrieven digitaal voor te bereiden.

Komt binnenkort

AVG

Onder de verschillende wettelijke verplichtingen met betrekking tot de AVG, moet de school elke gebruiker van zijn Microsoft 365-platform toestaan ​​​​hun persoonlijke gegevens te raadplegen, te herstellen en eventuele fouten te melden.

En savoir plus