Wat is Teamy ? Teamy is een desktopapplicatie voor het beheren van, beheer en configuratie van uw Microsoft 365 Education-oplossing. U kunt de verschillende webadministratieconsoles van Microsoft 365, Exchange Online, Teams, Azure Active Directory voor uw dagelijkse werkzaamheden vergeten. Teamy brengt ze allemaal samen in één applicatie. Geen gedoe meer met PowerShell-scripts!

Populair

Vrij 0€

  • Basis functies
  • Aantal gebruikers onbeperkt
  • Geen contractuele ondersteuning
  • Download nu !

ProPrijs te berekenen

  • Geavanceerde functies
  • Aantal gebruikers onbeperkt
  • 8 uur ondersteuning
  • Download nu !


Basic features

Importeren en exporteren

Importeer en exporteer uw gebruikers, personeel, studenten en gasten op basis van CSV-bestanden.

Creatie en samenstelling van klassen

Creëer uw Teams-teams van het "klaslokaal" -type en wijs vervolgens uw docenten en leerlingen toe, allemaal op basis van CSV-bestanden.

Beheer van gebruikersprofielen

Pas de profielen, verbindingen, attributen, wachtwoorden, regionale parameters, opleidingsattributen, relatiecontacten van uw gebruikers aan, allemaal op basis van CSV-bestanden.

Licentie- en applicatiebeheer

Licenties toewijzen of intrekken aan uw gebruikers, en de geautoriseerde applicaties bepalen, allemaal op basis van CSV-bestanden.

Teams management Teams en andere groepen

Archiveer uw teams, configureer de berichten- en distributie-instellingen van uw teams, bekijk gebruiksstatistieken, importeer en exporteer gebruikers, ...

Rechtenbeheer

Definieer de rechten van uw leden op openbare kanalen, mappen en bestanden in uw teams. Recht om naar wens te bewerken of te lezen. Maak persoonlijke en privébestanden voor uw studenten binnen Teams-teams.

Teams-beleid implementeren

Definieer uw Teams-beleid en wijs ze toe aan uw gebruikers. Beheer privédiscussies, organisatie van vergaderingen, enz ...

Verwijderingen van gebruikers en teams

Verwijder uw teams en uw gebruikers op basis van een CSV-bestand.

Geavanceerde functies

Alle basisfuncties

De Pro-versie van Teamy biedt automatisch alle basisfuncties van Teamy. Deze versie is beschikbaar in maart 2021.

Een klembord gebruiken voor gegevens

Alle gegevensmanipulaties die CSV-export vereisen, zijn niet langer nodig. De gegevens worden opgeslagen in geheugenlijsten.

Meerdere selecties en geavanceerde filters

Op gebruikers- en groepslijsten beschikt u over krachtige filters met meerdere waarden om datasets te definiëren die u kunt opslaan als bruikbare lijsten in het geheugen.

Handmatige creaties

Handmatig gebruikers, Teams-teams, beveiligingsgroepen, distributielijsten, enz. maken.

Instellingen voor teams en andere groepen

Bekijk en pas alle instellingen aan voor alle groepen, Teams-teams, Microsoft 365-groepen, beveiligingsgroepen, distributielijsten.

Rapporten genereren

Genereer gezondheidsrapporten, ongebruikte teams, teams of groepen zonder leden, leden zonder Teams-beleid, gebruikers zonder licenties, geblokkeerde gebruikers, distributielijsten zonder moderaties, enz.

Delegatie van rechten

Teamy kan worden gebruikt door elke gebruiker, niet door een algemene beheerder, aan wie u toepassingsbeheerdersrechten verleent. Beheer van bijvoorbeeld gebruikersprofielen.


Problemen met Teamy ? Raadpleeg onze FAQ, en indien nodig aarzel niet om geen contact te maken. Wij helpen u graag bij de installatie van Teamy.

De app is gratis te downloaden voor elke academische organisatie die de Microsoft 365 Education-oplossing gebruikt. Volg gewoon de link van download

Teamy kan exclusief worden geïnstalleerd op Windows 10 64-bits werkstations. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Teamy heeft een aantal PowerShell-bibliotheken nodig om te werken. Deze zouden automatisch moeten worden geïnstalleerd. Als dit niet het geval is, neem dan contact met ons op.

Met Teamy kun je alle Microsoft 365 Education-oplossingen beheren, administreren en configureren. Of het nu gaat om Office 365 A1-, A3- of A5-licenties, en Microsoft 365 A3- of A5-licenties

Om Teamy te gebruiken, moet je een Microsoft 365 Education-gebruikersaccount hebben met de rol van algemeen beheerder.

Teamy ondersteunt geen Multi Factor Authentication (MFA). Maak een account aan met de rol van algemeen beheerder en deactiveer de MFA voor dit account.